BIO VEGAN puding čokoládový bezlepkový 40g Amylon

Kód: 8594006666466



Predaj ukončený

Popis produktu

Kvalitný čokoládový puding v biokvalite vhodný aj pre bezlepkovú diétu. Výborne chutí horúci aj studený. Veľmi variabilný pomocník v kuchyni pri príprave originálnych dezertov. Vyrobený českou firmou so storočnou tradíciou.

Zloženie: BIO Kukuričný škrob, BIO odtučnený kakaový prášok (20 %).


Spôsob použitia

Domáci termix - klasicky pripravíme horúci puding a ešte za tepla vmiešame 250 g mäkkého biotvarohu, potom necháme vychladnúť
Pečenie - horúci puding možno naliať na surové cesto vyliate na pekáči, môžete pridať ovocie, čokoládu či orechy podľa ľubovôle a následne zapiecť
Studené dezerty - vychladnutý puding ozdobený ovocím bude krásne vyzerať napríklad v elegantných pohárikoch, dekorujte ešte šľahačkou, strúhanou čokoládou alebo drvenými orechmi
Sladká omáčka - pri príprave môžete pridať viac mlieka a urobiť z horúceho pudingu sladkú omáčku na zaliatie napríklad ovocných knedlí, buchtičiek alebo štrúdle
Náplne, krémy - vychladnutý puding pripravený s menším množstvom mlieka výborne poslúži ako krém do torty alebo ako náplň do šišiek, venčekov a ďalších dezertov

Tiež máte pri pudingu pri jeho príprave problém s hrudkami a s pripaľovaním mlieka? Pripravte si ho v domácej pekárni alebo v mikrovlnke. Menšiu časť mlieka si dajte bokom a rozmiešajte v ňom pudingový prášok, zvyšok mlieka dajte do nádoby na pečenie a pridajte cukor alebo sirup podľa chuti. Rozmiešanú zmes s pudingom vlejte do nádoby a v domácej pekárni nastavte program Džem. V pekárni nechajte miešať asi 15 minút, v mikrovlnke stačí cca 5 minút. Táto príprava síce zaberie viac času, docielite ale väčšiu jemnosť pudingu.


Krajina pôvodu

Česká republika.




Výrobca
Amylon
Spôsob použitia

Domáci termix - klasicky pripravíme horúci puding a ešte za tepla vmiešame 250 g mäkkého biotvarohu, potom necháme vychladnúť
Pečenie - horúci puding možno naliať na surové cesto vyliate na pekáči, môžete pridať ovocie, čokoládu či orechy podľa ľubovôle a následne zapiecť
Studené dezerty - vychladnutý puding ozdobený ovocím bude krásne vyzerať napríklad v elegantných pohárikoch, dekorujte ešte šľahačkou, strúhanou čokoládou alebo drvenými orechmi
Sladká omáčka - pri príprave môžete pridať viac mlieka a urobiť z horúceho pudingu sladkú omáčku na zaliatie napríklad ovocných knedlí, buchtičiek alebo štrúdle
Náplne, krémy - vychladnutý puding pripravený s menším množstvom mlieka výborne poslúži ako krém do torty alebo ako náplň do šišiek, venčekov a ďalších dezertov

Tiež máte pri pudingu pri jeho príprave problém s hrudkami a s pripaľovaním mlieka? Pripravte si ho v domácej pekárni alebo v mikrovlnke. Menšiu časť mlieka si dajte bokom a rozmiešajte v ňom pudingový prášok, zvyšok mlieka dajte do nádoby na pečenie a pridajte cukor alebo sirup podľa chuti. Rozmiešanú zmes s pudingom vlejte do nádoby a v domácej pekárni nastavte program Džem. V pekárni nechajte miešať asi 15 minút, v mikrovlnke stačí cca 5 minút. Táto príprava síce zaberie viac času, docielite ale väčšiu jemnosť pudingu.

Zoznam alergénov
Zoznam alergénov, ktoré môžu u niektorých citlivých jedincov vyvolať kožnú alergickú reakciu. Podľa § 49 NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1223/2009 o kozmetických výrobkoch.