Nemáte ešte konto? Registrovať
Máte vytvorený účet? Prihlásiť (Log In)
Skúsim sa ešte prihlásiť
Sójová omáčka v bio kvalite s tradičnou chuťou, používa sa k dochucovaniu pokrmov.
Aký je rozdiel medzi shoyu a tamari:
Shoyu a tamari sú viacmenej zamenitelné s tím, že tamari si lepšie udrží chuť a arómu pri tepelné úprave. Shoyu sa naopak doporučuje používať k finálnemu dochucovaniu hotového pokrmu. Nie je to ale žiadné železné pravidlo.
Shoyu neobsahuje žiadne zvýrazňovače chuti, farbivá ani umelé sladidlá.
Vedľa základných štyroch chutí (sladká, horká, slaná, kyslá), je ešte chuť piata – umami. Označuje sa ako „lahodná“, „chuť zrelosti“ a zvýrazňuje chuť pokrmu. Táto piata chuť je obsiahnutá aj vo fermentovaných výrobkoch – teda aj v sójovej omáčke shoyu.
Zloženie: pitná voda, SÓJOVÉ bôby BIO, morská soľ, PŠENICA BIO
Nutričné hodnoty
Energetická hodnota 250kJ/60kcal
Tuky 0g z toho nasýtené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 6,00g z toho cukry 3,00g
Vláknina 0g
Bielkoviny 9,00g
Soľ 5,26g
Dochutenie jedál ázijskej kuchyne.
Dochutenie jedál ázijskej kuchyne.
No tieto difuzéry majú síce časovač ale nevypnú, keď dôjde voda neviem čím to je.
- 3. marca 2024 Overený zákazník
zaujímavé produkty, u mňa balzamy na pery absolútne TOP! ekologické balenie produktov - papierové tuby, sklo
- 22. februára 2024 Overený zákazník
❤️
- 21. februára 2024 Overený zákazník