Naše prírodné balzamy na pery sú vyrobené z najkvalitnejších surovín, ktoré poskytujú rovnako kvalitný účinok. Sú balené v malých a veľmi praktických sklených nádobkách čo poskytuje dobrú skladnosť a ochranu pred znehodnotením výrobku.

Čítaj viac

Naše telo pred vonkajšími vplyvmi ochraňuje pokožka, ktorá je najväčším orgánom ľudského tela. O to viac jej na dôležitosti pridáva fakt, že je akousi vstupnou bránou celého tela. Reguluje prísun a vylučovanie veľkého množstva látok v tele a jej správne fungovanie je zabezpečené vtedy, ak jej povrchová vrstva obsahuje dostatočné množstvo vody.

Čítaj viac

Toto najteplejšie ročné obdobie je časom, kedy si všetci užívame slnko, vodu a relax po celoročnom pracovnom vyťažení. Je to ale zároveň obdobie, kedy telo vystavujeme vplyvom intenzívneho slnečného žiarenia, vody a vetra viac, ako kedykoľvek počas roka. Ako zabezpečiť, aby ste v lete nevyčerpali pokožku a vlasy pôsobením horúcich živlov? Ťuli a Ťuli majú pre vás niekoľko tipov, ako sa v lete postarať o svoje telo.

Čítaj viac

Všeobecne stačí čistá voda na umytie , pravidelné vymieňanie plienok + odporúčame náš prírodný podplienkový olej na zadoček Matej Bublinka. Špecializované krémy na zapareniny netreba používať kontinuálne, ale vtedy keď sa zapareniny objavia.

Čítaj viac