Cícerové lievance bez lepku 250 g Extrudo

Kód: 8594155023318



Predaj ukončený

Popis produktu

Cícerové lievančeky Crispins je sypká bezlepková zmes na prípravu hotového smaženého pokrmu s vysokým obsahom bielkovín, ktorej základom je cícer. Vďaka cícerovým lievancom si ľahko a rýchlo pripravíte lahodný obed alebo desiatu. Pochutia si určite aj deti.

Zloženie: cícer 34%, sušený zemiakový škrob, cukor, kukuričná krupica, lupinová múka (86% lupina, kukurica), vanilkový cukor, sušené droždie, soľ.

Extrudovaný výrobok.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota 1498 kJ /359 kcal  
Tuky: 2,0 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,6 g
Sacharidy: 71,0 g z toho cukry: 20,0 g
Vláknina: 6,0 g
Bielkoviny: 10,0 g
Soľ: 0,4 g

 


Spôsob použitia

Návod na prípravu: obsah vrecka 250 g zmiešajte so 400 ml teplého mlieka, pridajte 1 celé vajce a dobre rozmiešajte. Cesto nechajte 15-20 minút odpočívať a po prípadnom zhustnutí zrieďte vodou. Po vykysnutí ľahko zamiešajte, na panvici vytvarujte z cesta placičky a tie potom do smažte do zlatista z oboch strán na malom množstve tuku.

Tip na servírovanie: lievance môžete servírovať ako dezert s ovocím, zmrzlinou, pudingom alebo z nich môžete pripraviť rýchly a veľmi chutný  zákusok - jablká v župane.







Krajina pôvodu

Česká republika.




Výrobca
EXTRUDO
Spôsob použitia

Návod na prípravu: obsah vrecka 250 g zmiešajte so 400 ml teplého mlieka, pridajte 1 celé vajce a dobre rozmiešajte. Cesto nechajte 15-20 minút odpočívať a po prípadnom zhustnutí zrieďte vodou. Po vykysnutí ľahko zamiešajte, na panvici vytvarujte z cesta placičky a tie potom do smažte do zlatista z oboch strán na malom množstve tuku.

Tip na servírovanie: lievance môžete servírovať ako dezert s ovocím, zmrzlinou, pudingom alebo z nich môžete pripraviť rýchly a veľmi chutný  zákusok - jablká v župane.






Zoznam alergénov
Zoznam alergénov, ktoré môžu u niektorých citlivých jedincov vyvolať kožnú alergickú reakciu. Podľa § 49 NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1223/2009 o kozmetických výrobkoch.