Kadidlo Frankincense esenciálny olej Ťuli a Ťuli

Kód: 031747 Živicové

Objem 10 ml
  • 12,70 €



Ks
skladom
Popis produktu

100% esenciálny olej Kadidlo (Frankincense Olibanum) má hlbokú, nádhernú a meditatívnu arómu. Má vysoký obsah upokojujúcej organickej zlúčeniny β-elemene, ktorá zvyšuje celkový komfort v našich telách a kĺboch a je prospešná pre zdravie a krásu našej pokožky. Esenciálny olej kadidlo je získavaný zo živice, ktorá je označovaná ako "Tekuté perly zo stromu života." Táto olejová živica funguje ako ochranná a obranná podpora pre strom, a vo forme esenciálneho oleja nám dodáva tieto vzácne benefity. Staroveké kultúry Egypta, Perzie, Izraela, Ríma a Grécka často predpisovali kadidlový olej ako liek.

ÚČINKY

Starostlivosť o pokožku

neutralizuje mikróby
pomáha liečiť popáleniny a rany
podporuje regeneráciu buniek
redukuje zjazvenie
minimalizuje strie
znižuje stratu vlhkosti
podporuje hojenie tkanív
redukuje začervenanie
zmierňuje opuch
pomáha pri hojení rán
vyživuje suchú a predčasne starnúcu pokožku

Imunitný systém

stimuluje imunitný systém
neutralizuje mikróby

Dýchacie ústrojenstvo

znižuje produkciu hlienu
pomáha pri vykašliavaní
stimuluje priedušky

Muskuloskeletálny systém

uvoľňuje svaly
upokojuje boľavé svaly, šľachy a kĺby

Zažívacie ústrojenstvo
upravuje trávenie
zvyšuje vstrebávanie v črevách
podporuje normálnu peristaltiku čriev
podporuje močenie
pomáha udržiavať činnosť obličiek
pomáha pri čistení a detoxikácii organizmu

Reprodukčný systém

stimuluje maternicu
podporuje a reguluje menštruáciu

Nervový systém

povznášajúci
zlepšuje náladu
upokojuje nervový systém
znižuje úzkosť
znižuje stres
podporuje spánok
upokojuje nervový systém
zmierňuje stres
vytvára pocity eufórie


BEZPEČNOSŤ

Všeobecne netoxický, nedráždivý a nesenzibilizujúci. Vždy najprv otestujte malé množstvo kvôli citlivosti alebo alergickej reakcii.

Ak ste tehotná alebo v starostlivosti lekára, pred použitím sa poraďte s lekárom. 


Zloženie

Boswellia Serrata Oil .


Krajina pôvodu

India.




Výrobca
Ťuli a Ťuli- Aureus Services, s.r.o.,
Duklianskych hrdinov 381/3, 901 01 Malacky.
INGREDIENTS

Boswellia Serrata Oil .


Spôsob použitia

Kadidlo je spojené so psychikou, ktorá v gréčtine znamená aj „dýchanie“. Prehlbuje a revitalizuje dych a k týmto účinkom pridáva vynikajúce imunostimulačné vlastnosti. V starostlivosti o pleť,  má tento olej zázračné schopnosti hojenia rán.

Inhalácia

priama inhalácia, difúzer, olejový výparník, inhalácia pary

Olej má živicovú, bohatú arómu a môže pomôcť pri upokojení pľúc a emócií.

Podpora dýchacieho ústrojenstva: Pridajte 2 kvapky kadidlového oleja do misy s teplou vodou (6-10 šálok), a inhalujte s uterákom prehodeným cez hlavu po dobu 5-15 minút

Kadidlový olej bol uctievaný po stáročia ako pomôcka pri meditácii. Pridajte 4-6 kvapiek esenciálneho oleja do aromalampy počas meditácie.

Telo 

masáž, kompresia, kúpeľ, masť, starostlivosť o pleť 

Pridajte kadidlový olej do prípravkov pre suchú, starnúcu pleť. Dobre sa mieša s Ružou a Levanduľou v produktoch v starostlivosti o pleť.

Kadidlový olej sa môže aplikovať priamo do otvorených rán na ochranu proti baktériám.

Olej uvoľňuje bolesť hlavy a napätie v krčných svaloch. Na postihnuté miesto aplikujte niekoľko kvapiek a vmasírujte priamo na postihnutú oblasť, alebo použite v nosnom oleji (olivový, kokosový, slnečnicový alebo iný rastlinný olej).

Pre podporu imunitného systému, vmasírujte olej do hornej časti chodidiel a oblasti lymfatických uzlín. Zrieďte v nosnom oleji podľa vášho výberu.

Vnútorné použitie

Kvapka esenciálneho oleja v pohári vody raz denne počas niekoľkých dní je postačujúca.


Zoznam alergénov
Zoznam alergénov, ktoré môžu u niektorých citlivých jedincov vyvolať kožnú alergickú reakciu. Podľa § 49 NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1223/2009 o kozmetických výrobkoch.

Limonene
Limonén patrí do rodiny monoterpénových karbidov a je to molekula s vôňou citróna a pomaranča. Limonén je prirodzenou súčasťou niektorých rastlín, stromov, ovocia a zeleniny (najmä citrusových plodov).
Linalool
Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch, v menšej či väčšej koncetrácii. Je to bezfarebná zlúčenina, so sviežou sladkou kvetinovou vôňou.
Používaním stránok www.tuliatuli.sk/ súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.