Nemáte ešte konto? Registrovať
Máte vytvorený účet? Prihlásiť (Log In)
Skúsim sa ešte prihlásiť
Olej z vlašských orechov obsahuje veľké množstvo látok prospešných ľudskému zdraviu. Je bohatý na vitamíny, nenasýtené mastné kyseliny, najmä omega-3 a omega-6, má vysoký obsah železa, mangánu a jódu a je silný antioxidant. Dá sa používať ako vnútorne, tak aj zvonka.
Orechový olej je menej známym druhom panenského oleja. Jeho nutričná hodnota ho však radí medzi vysoko kvalitné zdroje tukov. Prispieva k posilneniu imunity, podpore činnosti nervovej sústavy, zlepšeniu pamäti a koncentrácii. Priaznivo pôsobí na krvný obeh a pankreas, chráni pred cievnymi ochoreniami, pôsobí proti vzniku aterosklerózy, znižuje hladinu cholesterolu a vyrovnáva krvný tlak. Je tiež bohatý na vitamíny: B, C, E a F. Má vysoký obsah železa, mangánu a jódu. Tiež obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, najmä omega-3 a omega-6. Je tiež silný antioxidant. Olej z vlašských orechov nielen že dobre chutí, ale má tiež pozitívny účinok na udržiavanie kvality pokožky.
Energetická hodnota: 3700 kJ/884 kcal; Tuky: 100 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 10 g; Sacharidy: 0 g; z toho cukry: 0 g; Vláknina: 0 g; Bielkoviny: 0 g; Soľ: 0 g.
Zloženie
100% olej z vlašských orechov BIO lisovaný za studena (RAW). Neobsahuje konzervanty ani farbivá. Nefiltrovaný. Mierny zákal je jeho prirodzenou súčasťou a nie je na závadu.
Alergény
Škrupinové plody.
Skladovanie
Skladujte v suchu a tme pri teplote do 22 ° C. Po otvorení uložte do chladničky a spotrebujte do
K zachovaniu všetkých jeho cenných látok sa hodí najmä pre studenú kuchyňu. Nie je vhodný pre tepelnú úpravu potravín. Zahriatím totiž stráca vitamíny. Olej je možné používať k zeleninovým šalátom (paradajky, mrkva), ovociu (jablká, hrušky), ovocným šťavám, dezertom, syrom (niva, camembert), miešať ho s bielym alebo ovocným jogurtom či s ním dochucovať a zjemňovať pokrmy. Dá sa pridávať aj do sladkých jedál. Je vhodný ako doplnok stravy aj k samostatnej konzumácii.
Nutričné hodnoty BIO oleja z vlašských orechov v 100 g
Česká republika.
K zachovaniu všetkých jeho cenných látok sa hodí najmä pre studenú kuchyňu. Nie je vhodný pre tepelnú úpravu potravín. Zahriatím totiž stráca vitamíny. Olej je možné používať k zeleninovým šalátom (paradajky, mrkva), ovociu (jablká, hrušky), ovocným šťavám, dezertom, syrom (niva, camembert), miešať ho s bielym alebo ovocným jogurtom či s ním dochucovať a zjemňovať pokrmy. Dá sa pridávať aj do sladkých jedál. Je vhodný ako doplnok stravy aj k samostatnej konzumácii.
Nutričné hodnoty BIO oleja z vlašských orechov v 100 g
rýchlosť dodania, tovar je vždy dobre zabezpečený proti vytečeniu, alebo rozbitiu
- 14. marca 2023 Overený zákazník
Naozaj prirodný šampon aký som dlho hladala
- 4. marca 2023 Overený zákazník
rýchle doručenie, bezpečne zabalený tovar
- 26. februára 2023 Overený zákazník