Nemáte ešte konto? Registrovať
Máte vytvorený účet? Prihlásiť (Log In)
Skúsim sa ešte prihlásiť
Kvalitná Slovenská múka zo Slovenského zrna je vyrobená z pšenice potravinárskej /Triticum aestivum/, starou u nás známou technológiou na Pardubických mlynských strojoch.
Je to významný druh pšeničnej múky, používanej do chlebového cesta.
Výrobky z tmavej múky sú tmavšie, obľúbené najmä pre aromatickú chuť a vôňu.
Tmavosť múky spôsobuje zvýšený podiel povrchových častí zrna.
V receptúrach slúži ako hlavná spájajúca zložka v cereálnych výrobkoch napr. grahamových, amarantových, prípadne iných cereálií
Slovensko.
No tieto difuzéry majú síce časovač ale nevypnú, keď dôjde voda neviem čím to je.
- 3. marca 2024 Overený zákazník
zaujímavé produkty, u mňa balzamy na pery absolútne TOP! ekologické balenie produktov - papierové tuby, sklo
- 22. februára 2024 Overený zákazník
❤️
- 21. februára 2024 Overený zákazník