Nemáte ešte konto? Registrovať
Máte vytvorený účet? Prihlásiť (Log In)
Skúsim sa ešte prihlásiť
BIO Sušený ražný kvások v je určený na výrobu domáceho kváskového chleba. Prirodzený a dejinami v harmónii s prírodou overený spôsob kysnutia chleba pomocou tohto kvásku využíva priateľské baktérie Lactobacillus, ktoré dodávajú chlebíku jedinečnú chuť. Nielen chlieb, ale aj pečivo je po upečení nadýchané, ľahko stráviteľné a vydrží dlhšie čerstvé.
Návod na použitie BIO ražného kvásku
RECEPT NA 1,5 KG RAŽNÉHO CHLEBA
1 kg ražnej múky, 2 sáčky tohto sušeného kvásku, 700 ml vody, 2-3 čajové lyžičky soli, 20 g droždia
Svetlý chlieb: pripravené cesto dáme vo forme do nepredhriatej rúry a pečieme asi 80 min. na 180-200 °C.
Tmavý chlieb: nechajte cesto ešte o 1 hod. dlhšie kysnúť, potom vložte vo forme do rúry predhriatej na 250 °C a pečte si 20 min., potom znížte teplotu na 180 °C a pečte ďalších 90 min.
TIPY A ODPORÚČANIA
Na čo najlepší výsledok pri výrobe domáceho chlebíka odporúčame využiť ražnú chlebovú múku alebo priamo múky na kváskovanie a pre pekný tvar niektorú z ošatiek.
Zloženie výrobku: BIO ražná múka, štartovacia kultúra
Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota 1413 kJ / 334 kcal; tuky 1,8 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g; sacharidy 52 g, z toho cukry 1 g; bielkoviny 11,2 g; soľ 0,01 g.
Hmotnosť: 30g
Česká republika.
No tieto difuzéry majú síce časovač ale nevypnú, keď dôjde voda neviem čím to je.
- 3. marca 2024 Overený zákazník
zaujímavé produkty, u mňa balzamy na pery absolútne TOP! ekologické balenie produktov - papierové tuby, sklo
- 22. februára 2024 Overený zákazník
❤️
- 21. februára 2024 Overený zákazník