Nemáte ešte konto? Registrovať
Máte vytvorený účet? Prihlásiť (Log In)
Skúsim sa ešte prihlásiť
100% BIO RAW (surové) čisté nepražené kakao z kakaových bôbov Criollo.
Nič nepridané, nič odobraté. Žiadne prísady alebo konzervačné látky.
Criollo je vzácna a veľmi kvalitná odroda kakaa, ktorú používajú luxusné značky čokolády, ako je Valrhona, a remeselné značky čokolády, ako je Duffy's. a Forerever Cacao. Považuje sa za exceletnú pochúťku a sú cenené pre svoju vynikajúcu chuť.
Pestovanie a cesta na Slovensko
Pestujú sa v peruánskej Amazónii, duchovnom dome kakaa, kde sa miestni obyvatelia tešili dlho predtým, ako sa podelili o svoje tajomstvá s okolitým svetom. Kakao a Peru majú vzájomne prepojenú históriu.
Takmer všetko kakao v Peru pestujú drobní majitelia, ktorí sa naň spoliehajú ako na svoj hlavný zdroj príjmov po celý rok. Väčšina zberu sa uskutočňuje v období od apríla do septembra a nazýva sa „la cosecha grande“, čo v španielčine znamená doslova „veľká úroda“.
Ich plodiny sa predávajú družstvám, ktoré pôsobia ako sprostredkovatelia. Potom sa spracujú a odvezú do Limy a odtiaľ do Európy.
Toto kakao nielen, že dobre chutí a robí dobre nášmu organizmu ale je to aj vysoko funkčné superjedlo plné živín a antioxidantov.
Všetky naše výrobky z kakaa sú surové a zachovávajú si omnoho viac živín a cenných látok ako kakao alkalizované holandským procesom.
Naše kakaové hroty sú 100% BIO surové čisté nepražené kakao. Sú to drtené RAW BIO kakaové bôby Criollo.
Nič pridané, nič odobraté. Žiadne prísady alebo konzervačné látky.
Criollo je vzácna a veľmi kvalitná odroda kakaa, ktorú používajú luxusné značky čokolády, ako je Valrhona, a remeselné značky čokolády, ako je Duffy's. a Forerever Cacao. Považuje sa za exceletnú pochúťku a sú cenené pre svoju vynikajúcu chuť.
Vplyv na životné prostredie
Peruánske kakao sa pestuje udržateľne medzi stromami alebo kríkmi pomocou systému ekologického riadenia poľnohospodárskej pôdy. Táto metóda má oveľa menší vplyv na životné prostredie ako plantáže s ťažkými hnojivami, ktoré sú bežné v západnej Afrike a ktoré spôsobujú toľko odlesňovania.
Peruánske kakao sa pestuje udržateľne medzi stromami alebo kríkmi pomocou systému ekologického riadenia poľnohospodárskej pôdy. Táto metóda má oveľa menší vplyv na životné prostredie ako plantáže s ťažkými hnojivami, ktoré sú bežné v západnej Afrike a ktoré spôsobujú toľko odlesňovania.
PERU.
No tieto difuzéry majú síce časovač ale nevypnú, keď dôjde voda neviem čím to je.
- 3. marca 2024 Overený zákazník
zaujímavé produkty, u mňa balzamy na pery absolútne TOP! ekologické balenie produktov - papierové tuby, sklo
- 22. februára 2024 Overený zákazník
❤️
- 21. februára 2024 Overený zákazník