Nemáte ešte konto? Registrovať
Máte vytvorený účet? Prihlásiť (Log In)
Skúsim sa ešte prihlásiť
Pšeničná celozrnná múka je vhodná ako na prácu s droždím, tak aj na prácu s kváskom, práškom do pečiva, vínnym kameňom, jedlou sódou. Tento druh múky sa vyrába mletím celého pšeničného zrna a teda obsahuje všetky jeho cenné zložky, má vyšší obsah vlákniny a živín.
Môžete ju použiť na pečenie celozrnného pečiva, koláčov, cestovín, chlebov ale aj palaciniek či lievancov.
Zloženie: 100% pšeničná múka
Ak idete skúsiť piecť prvý krát s celozrnnou múkou, odporúčame použiť 1 diel celozrnnej múky a 2 diely hladkej pšeničnej alebo špaldovej múky.
Slovensko.
Ak idete skúsiť piecť prvý krát s celozrnnou múkou, odporúčame použiť 1 diel celozrnnej múky a 2 diely hladkej pšeničnej alebo špaldovej múky.
No tieto difuzéry majú síce časovač ale nevypnú, keď dôjde voda neviem čím to je.
- 3. marca 2024 Overený zákazník
zaujímavé produkty, u mňa balzamy na pery absolútne TOP! ekologické balenie produktov - papierové tuby, sklo
- 22. februára 2024 Overený zákazník
❤️
- 21. februára 2024 Overený zákazník