Nemáte ešte konto? Registrovať
Máte vytvorený účet? Prihlásiť (Log In)
Skúsim sa ešte prihlásiť
Pšeničná celozrnná múka je vhodná ako na prácu s droždím, tak aj na prácu s kváskom, práškom do pečiva, vínnym kameňom, jedlou sódou. Tento druh múky sa vyrába mletím celého pšeničného zrna a teda obsahuje všetky jeho cenné zložky, má vyšší obsah vlákniny a živín.
Môžete ju použiť na pečenie celozrnného pečiva, koláčov, cestovín, chlebov ale aj palaciniek či lievancov.
Zloženie: 100% pšeničná múka
Ak idete skúsiť piecť prvý krát s celozrnnou múkou, odporúčame použiť 1 diel celozrnnej múky a 2 diely hladkej pšeničnej alebo špaldovej múky.
Slovensko.
Ak idete skúsiť piecť prvý krát s celozrnnou múkou, odporúčame použiť 1 diel celozrnnej múky a 2 diely hladkej pšeničnej alebo špaldovej múky.
Rýchle dodanie. Ďakujeme.
- 29. apríla 2025 Overený zákazník
Keby na web-stránke možno bolo zatnačiť približne čas doručenia objednávky, že by potom som mohla plánovať svoj...
- 25. marca 2025 Overený zákazník
Rýchlosť dodania Možnosť dodania Packetou
- 22. marca 2025 Overený zákazník