Nemáte ešte konto? Registrovať
Máte vytvorený účet? Prihlásiť (Log In)
Skúsim sa ešte prihlásiť
Kvalitná Slovenská múka zo Slovenského zrna je vyrobená z pšenice potravinárskej špalda /Triticum spelta/, starou u nás známou technológiou na Pardubických mlynských strojoch.
Výroba špaldovej múky po odstránení niekoľkých vrstiev šupín prebieha na mlynských strojoch až do štádia prášku. V tejto múke sa nachádzajú všetky časti zrna. Pridaním do pekárskych výrobkov, do cestovín dostávame nový, chuťovo kvalitný druh potraviny.
Slovensko.
No tieto difuzéry majú síce časovač ale nevypnú, keď dôjde voda neviem čím to je.
- 3. marca 2024 Overený zákazník
zaujímavé produkty, u mňa balzamy na pery absolútne TOP! ekologické balenie produktov - papierové tuby, sklo
- 22. februára 2024 Overený zákazník
❤️
- 21. februára 2024 Overený zákazník