Nemáte ešte konto? Registrovať
Máte vytvorený účet? Prihlásiť (Log In)
Skúsim sa ešte prihlásiť
Výhodou cviklových rezancov je, že sú vhodné aj pre ľudí, ktorí neobľubujú cviklu, ale sa chcú zdravo stravovať. Ich výrazná cviklovú chuť tlmená chuťou po domácich vajíčkach. Zároveň obsahujú všetky látky, ktoré cvikla má. Sú to: vitamín E, vláknina, meď, zinok, draslík a horčík. Môžu sa použiť do rôznych polievok, cestovín s rôznymi omáčkami (syrová, cviklová, smotanová) a taktiež do šalátov.
Zloženie: cvikla, pšeničná múka, vajcia, voda
Alergény: pšeničná múka, vajcia
Recept na vyskúšanie: Cviklové rezance si uvaríme v horúcej osolenej vode podľa návodu. 1 väčšiu cviklu položíme na pekáč a pečieme v rúre 30 min pri 160°C. Po upečení cviklu vyberieme a necháme vychladnúť. Následne ju ošúpeme a nakrájame na drobné kúsky. Vložíme do mixéra spolu s 1 lyžičkou olivového oleja, 1 väčším nakrájaným cesnakom a slnečnicovými jadierkami. Pridáme soľ, korenie podľa chuti a všetko spolu rozmixujeme do hladka. Uvarené a scedené cestoviny dôkladne zmiešame s cviklovým pestom a pred podávaním posypeme najemno nastrúhaným syrom a ozdobíme plátkom citróna a bazalky.
Slovensko.
Recept na vyskúšanie: Cviklové rezance si uvaríme v horúcej osolenej vode podľa návodu. 1 väčšiu cviklu položíme na pekáč a pečieme v rúre 30 min pri 160°C. Po upečení cviklu vyberieme a necháme vychladnúť. Následne ju ošúpeme a nakrájame na drobné kúsky. Vložíme do mixéra spolu s 1 lyžičkou olivového oleja, 1 väčším nakrájaným cesnakom a slnečnicovými jadierkami. Pridáme soľ, korenie podľa chuti a všetko spolu rozmixujeme do hladka. Uvarené a scedené cestoviny dôkladne zmiešame s cviklovým pestom a pred podávaním posypeme najemno nastrúhaným syrom a ozdobíme plátkom citróna a bazalky.
No tieto difuzéry majú síce časovač ale nevypnú, keď dôjde voda neviem čím to je.
- 3. marca 2024 Overený zákazník
zaujímavé produkty, u mňa balzamy na pery absolútne TOP! ekologické balenie produktov - papierové tuby, sklo
- 22. februára 2024 Overený zákazník
❤️
- 21. februára 2024 Overený zákazník