Sušené vaječné cestoviny cviklové - Rezance 250 g

Kód: 8588007374079



Predaj ukončený

Popis produktu

Výhodou cviklových rezancov je, že sú vhodné aj pre ľudí, ktorí neobľubujú cviklu, ale sa chcú zdravo stravovať. Ich výrazná cviklovú chuť tlmená chuťou po domácich vajíčkach. Zároveň obsahujú všetky látky, ktoré cvikla má. Sú to: vitamín E, vláknina, meď, zinok, draslík a horčík. Môžu sa použiť do rôznych polievok, cestovín s rôznymi omáčkami (syrová, cviklová, smotanová) a taktiež do šalátov.

Zloženie: cvikla, pšeničná múka, vajcia, voda
Alergény: pšeničná múka, vajcia


Spôsob použitia

Recept na vyskúšanie: Cviklové rezance si uvaríme v horúcej osolenej vode podľa návodu. 1 väčšiu cviklu položíme na pekáč a pečieme v rúre 30 min pri 160°C. Po upečení cviklu vyberieme a necháme vychladnúť. Následne ju ošúpeme a nakrájame na drobné kúsky. Vložíme do mixéra spolu s 1 lyžičkou olivového oleja, 1 väčším nakrájaným cesnakom a slnečnicovými jadierkami. Pridáme soľ, korenie podľa chuti a všetko spolu rozmixujeme do hladka. Uvarené a scedené cestoviny dôkladne zmiešame s cviklovým pestom a pred podávaním posypeme najemno nastrúhaným syrom a ozdobíme plátkom citróna a bazalky.


Krajina pôvodu

Slovensko.




Výrobca
U zaja
Spôsob použitia

Recept na vyskúšanie: Cviklové rezance si uvaríme v horúcej osolenej vode podľa návodu. 1 väčšiu cviklu položíme na pekáč a pečieme v rúre 30 min pri 160°C. Po upečení cviklu vyberieme a necháme vychladnúť. Následne ju ošúpeme a nakrájame na drobné kúsky. Vložíme do mixéra spolu s 1 lyžičkou olivového oleja, 1 väčším nakrájaným cesnakom a slnečnicovými jadierkami. Pridáme soľ, korenie podľa chuti a všetko spolu rozmixujeme do hladka. Uvarené a scedené cestoviny dôkladne zmiešame s cviklovým pestom a pred podávaním posypeme najemno nastrúhaným syrom a ozdobíme plátkom citróna a bazalky.

Zoznam alergénov
Zoznam alergénov, ktoré môžu u niektorých citlivých jedincov vyvolať kožnú alergickú reakciu. Podľa § 49 NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1223/2009 o kozmetických výrobkoch.