Nemáte ešte konto? Registrovať
Máte vytvorený účet? Prihlásiť (Log In)
Skúsim sa ešte prihlásiť
Pšeničná celozrnná múka je vhodná ako na prácu s droždím, tak aj na prácu s kváskom, práškom do pečiva, vínnym kameňom, jedlou sódou. Tento druh múky sa vyrába mletím celého pšeničného zrna a teda obsahuje všetky jeho cenné zložky, má vyšší obsah vlákniny a živín.
Môžete ju použiť na pečenie celozrnného pečiva, koláčov, cestovín, chlebov ale aj palaciniek či lievancov.
Zloženie: 100% pšeničná múka
Ak idete skúsiť piecť prvý krát s celozrnnou múkou, odporúčame použiť 1 diel celozrnnej múky a 2 diely hladkej pšeničnej alebo špaldovej múky.
Slovensko.
Ak idete skúsiť piecť prvý krát s celozrnnou múkou, odporúčame použiť 1 diel celozrnnej múky a 2 diely hladkej pšeničnej alebo špaldovej múky.
za mňa asi najlepšie balzamy na pery - od ingrediencií až po obal
- 5. decembra 2025 Overený zákazník
Tovar mi prišiel na druhý deň.Spokojnosť
- 19. novembra 2025 Overený zákazník
OK
- 17. novembra 2025 Overený zákazník