Nemáte ešte konto? Registrovať
Máte vytvorený účet? Prihlásiť (Log In)
Skúsim sa ešte prihlásiť
Maslový tuk, ktorému sa dnes hovorí podľa indickej kuchyne ghí, nie je žiadnou novinkou ani v českých lužných lesoch a hájoch. Naše babičky, alebo aj slávna kuchárka Magdalena Dobromila Rettigová, mu hovorili prepustené maslo alebo šmolc.
Ghí je čistý tuk, ktorý sa pripravuje veľmi pomalým prepúšťaním masla. Pri tejto procedúre sa z masla odparuje voda, ale aj vznikajúca pena, v ktorej sú mliečne bielkoviny, cukry a ďalšie látky, ktoré obsahuje bežné maslo.
Výroba a zloženie
Wolfberry ghí je vyrábané z mlieka z českých BIO fariem, ktoré sa pri starostlivosti o svoju pôdu a kravičky zaobídu bez pesticídov, priemyslových hnojív, alebo iných chemikálií. Pri jeho výrobe sa nepoužívajú umelé dochucovadlá, farbivá ani aróma, takže zákazník dostane ghí skutočne v jeho prirodzenej farbe, chuti a vôni.
Nutričné hodnoty: Energia: 883 kcal / 3700 kJ; Tuky: 99.9g - z toho 67.4g nasýtené mastné kyseliny; Bielkoviny: 0.8g; Sacharidy: 0.1g - z toho cukry 0.1g; Soľ: 0g
Minimálna trvanlivosť: V uzatvorenej nádobe na chladnom a temnom mieste minimálne 12 mesiacov. Pri teplote do 20°C môžete ghí skladovať aj mimo chladničky.
Odporúčané využitie
V kuchyni všade tam, kde sa používa bežné maslo.
Česká republika.
No tieto difuzéry majú síce časovač ale nevypnú, keď dôjde voda neviem čím to je.
- 3. marca 2024 Overený zákazník
zaujímavé produkty, u mňa balzamy na pery absolútne TOP! ekologické balenie produktov - papierové tuby, sklo
- 22. februára 2024 Overený zákazník
❤️
- 21. februára 2024 Overený zákazník