Nemáte ešte konto? Registrovať
Máte vytvorený účet? Prihlásiť (Log In)
Skúsim sa ešte prihlásiť
Pravý BIO vanilkový cukor je z prírodnej bourbonskej vanilky (7%) spolu s BIO trstinovým cukrom. Surový cukor z cukrovej trstiny nie je rafinovaný ani chemicky bielený. Najlepší vanilín zo skutočného bourbonového vanilkového bôbu dodáva zmesi jej dokonalú chuť. Vanilka Bourbon vypestovaná na Madagaskare patrí vďaka svojej jedinečnej kvalite medzi cennejšie vanilky vôbec.
Vanilkový cukor Bourbon je bez aromatických látok alebo farbív, bez konzervačných látok, bez laktózy a bez lepku.
Zloženie: BIO trstinový cukor 93 % , BIO vanilkový prášok Bourbon 7 %
Nutričné hodnoty v 100 g: Energetická hodnota 1637 kJ/386 kcal, Tuky 0,9 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g, Sacharidy 93 g z toho cukry 91 g, Vláknina 2 g, Bielkoviny 0,5 g; Soľ, 0,01 g.
Vanilkový cukor sa používa najviac pri pečení dezertov, koláčov, čajového a vianočného pečiva. Môžete pridávať do koktailov, pudingov či ciest, alebo ho využite na posýpanie alebo obaľovanie už pečených výrobkov. Dá sa použiť aj na sladenie čaju, vareného vína alebo punču. Aby nebol čaj príliš aromatický, odporúčame vanilkový cukor ešte premiešať s obyčajným cukrom.
Vhodný ako pre vegetariánov, tak pre vegánov.
Brazílie.
Vanilkový cukor sa používa najviac pri pečení dezertov, koláčov, čajového a vianočného pečiva. Môžete pridávať do koktailov, pudingov či ciest, alebo ho využite na posýpanie alebo obaľovanie už pečených výrobkov. Dá sa použiť aj na sladenie čaju, vareného vína alebo punču. Aby nebol čaj príliš aromatický, odporúčame vanilkový cukor ešte premiešať s obyčajným cukrom.
Vhodný ako pre vegetariánov, tak pre vegánov.
No tieto difuzéry majú síce časovač ale nevypnú, keď dôjde voda neviem čím to je.
- 3. marca 2024 Overený zákazník
zaujímavé produkty, u mňa balzamy na pery absolútne TOP! ekologické balenie produktov - papierové tuby, sklo
- 22. februára 2024 Overený zákazník
❤️
- 21. februára 2024 Overený zákazník