Vanilkový cukor Bourbon 7% BIO 20 g Wolfberry

Kód: 8594158040770



Predaj ukončený

Popis produktu

Pravý BIO vanilkový cukor je z prírodnej bourbonskej vanilky (7%) spolu s BIO trstinovým cukrom. Surový cukor z cukrovej trstiny nie je rafinovaný ani chemicky bielený. Najlepší vanilín zo skutočného bourbonového vanilkového bôbu dodáva zmesi jej dokonalú chuť. Vanilka Bourbon vypestovaná na Madagaskare patrí vďaka svojej jedinečnej kvalite medzi cennejšie vanilky vôbec.
Vanilkový cukor Bourbon je bez aromatických látok alebo farbív, bez konzervačných látok, bez laktózy a bez lepku.

Zloženie:  BIO trstinový cukor 93 % , BIO vanilkový prášok Bourbon 7 %
Nutričné hodnoty v 100 g: Energetická hodnota 1637 kJ/386 kcal, Tuky 0,9 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g, Sacharidy 93 g z toho cukry 91 g, Vláknina 2 g, Bielkoviny 0,5 g; Soľ, 0,01 g.






Spôsob použitia

Vanilkový cukor sa používa najviac pri pečení dezertov, koláčov, čajového a vianočného pečiva. Môžete pridávať do koktailov, pudingov či ciest, alebo ho využite na posýpanie alebo obaľovanie už pečených výrobkov. Dá sa použiť aj na sladenie čaju, vareného vína alebo punču. Aby nebol čaj príliš aromatický, odporúčame vanilkový cukor ešte premiešať s obyčajným cukrom.

Vhodný ako pre vegetariánov, tak pre vegánov.


Krajina pôvodu

Brazílie.




Výrobca
COUNTRY-LIFE s.r.o.
Spôsob použitia

Vanilkový cukor sa používa najviac pri pečení dezertov, koláčov, čajového a vianočného pečiva. Môžete pridávať do koktailov, pudingov či ciest, alebo ho využite na posýpanie alebo obaľovanie už pečených výrobkov. Dá sa použiť aj na sladenie čaju, vareného vína alebo punču. Aby nebol čaj príliš aromatický, odporúčame vanilkový cukor ešte premiešať s obyčajným cukrom.

Vhodný ako pre vegetariánov, tak pre vegánov.

Zoznam alergénov
Zoznam alergénov, ktoré môžu u niektorých citlivých jedincov vyvolať kožnú alergickú reakciu. Podľa § 49 NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1223/2009 o kozmetických výrobkoch.