Draselné soli mastných kyselín palmojadrového oleja

Draselné soli mastných kyselín palmojadrového oleja sa používajú v prírodnej kozmetike ako jemná povrchovo aktívna látka, ktorá zvyšuje viskozitu a vytvára bohatú jemnú penu. Táto ingrediencia je čisto rastlinného pôvodu, je biologicky odbúrateľná. Vzniká zmydeľnením mastných kyselín, ktoré pochádzajú z oleja z palmového jadra. Rovnako plní funkciu kondicionéru, ktorý zabraňuje vysušeniu pokožky po umytí. Nemá negatívne účinky na ľudské zdravie ani na životné prostredie.


V našej kozmetike používame palmový a palmojadrový olej, ktorý pochádza z ekologického hospodárstva a je certifikovaný ako organický. Pochádza z lokality Papua Nová Guinea a má RSPO certifikát pre ekologicky udržateľné hospodárstvo. V sprchových géloch je po zmydelnení používaný vďaku svojím výborným penivým vlastnostiam, je stabilný, nespôsobuje alergické reakcie, nie je imunotoxický a nemá hlavne žiadne iritujúce vlastnosti na pokožku.

Používaním stránok www.tuliatuli.sk/ súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.