Koko glukozid

Koko glukozid je prírodná neiónová povrchovo aktívna látka. Získava sa z obnoviteľných rastlinných surovín. Je odvodený z obnovitelných surovín, ako je kokosový olej a ovocné cukry, a je úplne biologicky odbúrateľný.

Používa sa pre zvýšenie penivosti v šampónoch a géloch. Je jedným z najjemnejších čistiacich prostriedkov a vďaka tomu je ideálny pre všetky penivé a čistiace prostriedky, najmä pre tie, ktoré sú určené pre krehkú alebo citlivú pokožku ako je napríklad detská. Koko glukozid je kompatibilný so všetkými typmi pleti, je veľmi jemný a nevysušuje pokožku. 

V našej kozmetike Ťuli a Ťuli je tento prírodný neiónový surfaktant použitý v šampónoch, v sprchových géloch a v Detskej olejovej emulzii na kúpanie.


Používaním stránok www.tuliatuli.sk/ súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.